Pakettiauton vuokraus Pori

Vuokraa pakettiauto helposti ja vaivattomasti verkkopalvelumme kautta Porista. Voit vuokrata pakettiauton yhdeksi päiväksi tai myös pidemmäksi aikaa. Lyhin mahdollinen vuokrausaika on yksi vuorokausi ja palvelun ajoneuvojen hinnat ovat aina päivähintoja. Voit kysyä myös tarjousta ajoneuvon omistajalta, jos olet vuokraamassa autoa pidemmäksi aikaa.

Pakettiauton vertaisvuokrauspalvelu

RIDEnRENT on autojen, pakettiautojen ja muiden ajoneuvojen vertaisvuokrauspalvelu. Palvelussa yritykset ja yksityishenkilöt voivat vuokrata ajoneuvojaan toisille yksityishenkilöille ja yrityksille. RIDEnRENT hoitaa maksuliikenteen ja tarjoaa vakuutusturvan mahdollisiin vahinkotapauksiin. Yrityksen tavoitteena on auttaa ihmisiä sekä yrityksiä saamaan lisätuloja autoistaan ja toisaalta auttaa auton tarvitsijoita vuokraamaan autoja kustannustehokkaasti.

Palvelustamme löydät sopivan muuttoauton tai pakun seuraavista kaupungeista: Helsinki, Jyväskylä, Pori, Tampere ja Turku.

Pakettiauton vuokraus Tampereella

Oman ajoneuvon vertaisvuokraaminen

Vuokraa henkilöautosi tai pakettiautosi ja ansaitse sillä rahaa. Seisooko autosi tyhjän panttina pitkiä aikoja? Nyt voit tehdä autostasi tulonlähteen menoerän sijaan vuokraamalla sen muille RIDEnRENT jäsenille. Lisää oma autosi vuokralle jo tänään.


Näin lisäät autosi helposti palveluun