Pakettiauton vuokraus Helsinki

Vuokraa pakettiauto helposti ja vaivattomasti verkkopalvelumme kautta Helsingistä. Voit vuokrata pakettiauton yhdeksi päiväksi tai myös pidemmäksi aikaa. Lyhin mahdollinen vuokrausaika on yksi vuorokausi ja palvelun ajoneuvojen hinnat ovat aina päivähintoja. Voit kysyä myös tarjousta ajoneuvon omistajalta, jos olet vuokraamassa autoa pidemmäksi aikaa.

Pakettiauton vertaisvuokrauspalvelu

RIDEnRENT on autojen, pakettiautojen ja muiden ajoneuvojen vertaisvuokrauspalvelu. Palvelussa yritykset ja yksityishenkilöt voivat vuokrata ajoneuvojaan toisille yksityishenkilöille ja yrityksille. RIDEnRENT hoitaa maksuliikenteen ja tarjoaa vakuutusturvan mahdollisiin vahinkotapauksiin. Yrityksen tavoitteena on auttaa ihmisiä sekä yrityksiä saamaan lisätuloja autoistaan ja toisaalta auttaa auton tarvitsijoita vuokraamaan autoja kustannustehokkaasti.

Palvelustamme löydät sopivan muuttoauton tai pakun seuraavista kaupungeista: Helsinki, Jyväskylä, Pori, Tampere ja Turku.

Pakettiauton vuokraus Tampereella

Oman ajoneuvon vertaisvuokraaminen

Vuokraa henkilöautosi tai pakettiautosi ja ansaitse sillä rahaa. Seisooko autosi tyhjän panttina pitkiä aikoja? Nyt voit tehdä autostasi tulonlähteen menoerän sijaan vuokraamalla sen muille RIDEnRENT jäsenille. Lisää oma autosi vuokralle jo tänään.Näin lisäät autosi helposti palveluun

Viiden kohdan ohjeet pakettiauton vuokraukseen

1. Rekisteröidy palveluun

Voit rekisteröityä RIDEnRENT -palveluun, Facebook-tunnuksilla, Google-tilillä tai sähköpostilla. Tämän jälkeen voit selata vuokrattavia autoja ja etsiä kimppakyytejä.

2. Etsi itsellesi sopiva auto

Valitse sinulle sopiva vuokra-aika ja kaupunki, josta haet vuokra-autoa. Voit valita ainoastaan kaupungin, jos sinun aikataulusi ovat joustavat. Tämän jälkeen näet listan autoista, joita yksityiset henkilöt haluavat vuokrata sinulle.

3. Varaa vuokra-auto

Lähetä auton vuokrauspyyntö, niin auton omistaja vahvistaa tai hylkää varauspyyntösi.

4. Auton noutaminen

Sovi auton noudosta auton omistajan kanssa. Osa omistajista tarjoaa myös auton toimituksen, eli he saattavat tuoda auton sinulle haluamaasi paikkaan. Tarkasta auto noudon yhteydessä ja näytä omistajalle ajokorttisi. Kun olet saanut omistajalta avaimet, niin voit lähteä ajamaan kohti uusia seikkailuja.

5. Nauti ajamisesta

Kun kaikki asiat on käyty läpi, niin voit nauttia rauhassa ajomatkastasi.

6. Auton palauttaminen

Matkasi päätteeksi tankkaa auto ja sovi auton luovutus omistajan kanssa. Tarkastakaa auto yhdessä ja varmistakaa, että auto sovitussa kunnossa. Anna avaimet omistajalle ja kätelkää hyvästä palvelusta ja tämän jälkeen voit jatkaa matkaasti.