Auton vuokraus

 

1. Rekisteröidy palveluun

Voit rekisteröityä RIDEnRENT -palveluun, Facebook-tunnuksilla, Google-tilillä tai sähköpostilla. Tämän jälkeen voit selata vuokrattavia autoja ja etsiä kimppakyytejä.

2. Etsi itsellesi sopiva auto

Valitse sinulle sopiva vuokra-aika ja kaupunki, josta haet vuokra-autoa. Voit valita ainoastaan kaupungin, jos sinun aikataulusi ovat joustavat. Tämän jälkeen näet listan autoista, joita yksityiset henkilöt haluavat vuokrata sinulle.

3. Varaa vuokra-auto

Lähetä auton vuokrauspyyntö, niin auton omistaja vahvistaa tai hylkää varauspyyntösi.

4. Auton noutaminen

Sovi auton noudosta auton omistajan kanssa. Osa omistajista tarjoaa myös auton toimituksen, eli he saattavat tuoda auton sinulle haluamaasi paikkaan. Tarkasta auto noudon yhteydessä ja näytä omistajalle ajokorttisi. Kun olet saanut omistajalta avaimet, niin voit lähteä ajamaan kohti uusia seikkailuja.

5. Nauti ajamisesta

Kun kaikki asiat on käyty läpi, niin voit nauttia rauhassa ajomatkastasi.

6. Auton palauttaminen

Matkasi päätteeksi tankkaa auto ja sovi auton luovutus omistajan kanssa. Tarkastakaa auto yhdessä ja varmistakaa, että auto sovitussa kunnossa. Anna avaimet omistajalle ja kätelkää hyvästä palvelusta ja tämän jälkeen voit jatkaa matkaasti.

Lisää auto vuokralle

 

1. Lisää auto

Lisää autosi vuokralle ilmaiseksi muutamalla klikkauksella. Kirjoita autostasi muutamalla lauseella ja lisää edustava kuva. Merkitse vapaat päivät kalenteriin, jolloin olet valmis vuokraamaan autoasi. Tämän jälkeen kaikki on valmista! Muista pitää kalenterisi ajan tasalla, että auton vuokraajat näkevät milloin autosi on vuokrattavissa.

2. Vastaa vuokrauspyyntöihin

Saat ilmoituksen, kun autostasi on jätetty vuokrauspyyntö. Hyväksy tai hylkää tämä pyyntö mahdollisimman nopeasti ja ota yhteyttä vuokraajaan, jos hänellä on mielessä vielä kysymyksiä vuokraukseen liittyen.

3. Näe vuokraaja

Sovi vuokraajan/vuokraajien kanssa milloin ja missä tapaatte toisenne. Tarkasta heidän ajokortit, tarkasta auton kunto ja polttoaineen jäljellä oleva määrä vuokrauksen alkaessa. Toivota sitten vuokraajalle turvallista ja mukavaa matkaa!

4. Ota rennosti ja tienaa rahaa

Sillä välin, kun autosi on vuokralla, niin tienaat rahaa istumalla vaikka sohvallasi ja katsomalla TV:tä.

5. Vastaanota auto vuokrauksen päättyessä

Sovi auton palautus vuokraajan kanssa. Tarkastakaa auto yhdessä läpi ja varmista, että auto on tankattu ja muutenkin moitteettomassa kunnossa. Kättele vuokraajan kanssa hyvän yhteistyön merkiksi ja palaa kotiin. Muista antaa myös palautetta vuokraajasta vuokrauksen jälkeen.